SCHONE, GEZONDE LUCHT VOOR IEDEREEN

Nanodron: Duitse kwaliteit in
combinatie met high tech.

De Nanodron vertegenwoordigt een nieuwe generatie van indoor luchtzuiveringssystemen. Het combineert traditionele Duitse kwaliteit met innovatieve ecologische technologieën gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hoe het werkt? De Nanodron zuivert en ioniseert de binnenlucht. De technologie is zo geavanceerd dat het de binnenlucht tot op 6 nanometer zuivert. (Ter vergelijking: een haar is 8000 x zo dik als 6 nanometer.) De lucht wordt daardoor steriel schoon. De ionisatie geeft een fris gevoel. Vergelijk het met het gevoel dat je krijgt als je langs zee of in de bergen wandelt of na een onweersbui naar buiten gaat. Dat frisse gevoel creëert de Nanodron binnen. Het systeem is geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes, zowel privé als commercieel. Het design is ergonomisch getest en aan te passen aan de wensen van een klant.

Ervaar de voordelen van schone, gezonde lucht

Net als zuivere buitenlucht, is de gezuiverde binnenlucht van Nanodron heilzaam voor de gezondheid. Het verlicht ademhalingsproblemen, stabiliseert het centrale zenuwstelsel en normaliseert de stofwisseling en bloeddruk. Het wordt gebruikt voor profylaxe bij de behandeling van diverse ziekten, verhoogt de weerstand tegen infecties, en het vermindert vermoeidheid, slapeloosheid en stress.

Nanodron: de opvallendste kenmerken

• Effectief luchtzuiveringssysteem dat geschikt is voor verschillende soorten ruimtes, zowel privé als commercieel. Denk aan: bedrijven, vergadercentra, hotels, medische instellingen, scholen en woningen.
• Deactivering en vernietiging van fijne deeltjes en schadelijke stoffen tot 6 nanometer (huisstof, fijn en ultrafijn stof, enz.), Neutraliseren van schadelijke stoffen (smog, roet, koolmonoxide, zwavel- en stikstofoxide, fenolen, PCDD, zink, lood, benzyl, chloride, formaldehyde, asbest, etc.).
• Neutralisatie en onderdrukking van virussen, bacteriën, schimmels, pollen en andere biologische of huishoudelijke allergenen;
• Absorptie van onaangename geuren (sigarettenrook, verfdampen, schimmels etc).
• Verrijking van de lucht met negatieve ionen geeft een fris gevoel. Denk aan de ‘opgeklaarde’ lucht na een onweersbui.


Innovatieve, ecologische techniek:

• Uniek in het zuiveren van de binnenlucht
• Het reinigen van de lucht van gassen en andere deeltjes tot 6 nm (= nanometer) - het scheidingsrendement is zelfs beter dan door HEPA 13-filter indeling.
• Absoluut onschadelijk voor de menselijke gezondheid en het milieu
• Uniek multi-level antibacterieel luchtfiltersysteem: voorfilter, elektrostatisch gasfilter, hoogspanning elektronica, koolstoffilter, luchtionisator
• Optimaal ontwerp: gemakkelijk in gebruik, eenvoudig onderhoud, compact formaat, strak design met unieke dessins
• Minimaal stroomverbruik van slechts 15W (max. 36W op het hoogste prestatieniveau)
• Voldoet aan alle Europese en internationale kwaliteitsnormen: maximale prestaties zelfs na jaren van continue werking, lange levensduur, veilig, betrouwbaar, laag geluidsniveau.

Overige opties op aanvraag: ander dessin etc.