OVER ONS

HEALTH AIR Technology GmbH heeft het unieke high-tech luchtreinigingssysteem Nanodron ontwikkeld. De productie en de afdeling Reseach & Development zijn gevestigd in Pforzheim, Duitsland. De Nanodron wordt in Nederland en België exclusief verkocht door de Schone Lucht Machine BV.

Missie

De missie van HEALTH AIR Technology en de missie van de Schone Lucht Machine BV zijn gelijk: schone lucht leveren op plekken waar mensen leren, werken en wonen. Hiertoe ontwikkelen we innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven en welzijn.

Succesvol in tien landen. Nu ook in Nederland en België

De Nanodron wordt al in tien landen wereldwijd succesvol gebruikt. Dat is te danken aan 15 jaar ontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en technische know-how. De Schone Lucht Machine BV is trots dat ze de Nanodron ook in Nederland en België beschikbaar stellen.

Service

De Schone Lucht Machine BV verkoopt de Nanodron in Nederland en België en verzorgt daarnaast de technische ondersteuning, het onderhoud, de levering van onderdelen en het jaarlijks schoonmaken en vervangen van het filter.

Internationale sales en service netwerk

Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van verkooppartners en service centers kan de hoge kwaliteitsstandaard wereldwijd worden gehandhaafd.

Contact voor Nederland en België

Schone Lucht Machine BV
Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum
TEL.: 088 0075600

info@schoneluchtmachine.nl
www.schoneluchtmachine.nl
www.nanodron.nl
www.nanodron.be

Contactpersoon: Henk Jan van Harten