PRODUCT / DESIGN

NANODRON®

De technologie van de Nanodron is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is wereldwijd gepatenteerd. De prestaties van het luchtzuiveringssysteem zijn uitzonderlijk: het zuivert de binnenlucht van gassen en deeltjes tot 6 nanometer. Ter vergelijking: een haar is 8000 x zo dik als 6 nanometer.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kan de Nanodron op 4 verschillende standen worden gezet. Het systeem gebruikt daardoor nooit meer energie dan nodig. Het levert op een zuinige manier schone en gezonde lucht op plekken waar mensen wonen, werken, leren en recreëren. De maximale capaciteit lucht die per uur kan worden gezuiverd, is 260m3.

Design op maat

We bieden een scala aan mogelijkheden om een eigen unieke Nanodron te creëeren. Met de keuze uit een breed palet aan kleuren en texturen (mat, glanzend, hout, steen, leer) kan iedere klant een eigen ‘look’ samenstellen. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren, bijvoorbeeld afgestemd op de huisstijl van een bedrijf.

Technische Gegevens Nanodron

Hoogte --------------------------------------------- 165 cm
Hoogte zonder standaardvoet ------------ 145 cm
Diameter -------------------------------------------- 17 cm
Gewicht ----------------------------------------------- 16 kg
Vermogen ------------------------------- 230V, 50-60 Hz

Prestatietabel // Luchtzuivering (m3/uur) // Geluidsniveau (decibel) // Stroomverbruik (Watt)
Niveau 1 // 125 m3/uur // 32 decibel // 15 Watt
Niveau 2 // 175 m3/uur // 35 decibel // 22 Watt
Niveau 3 // 215 m3/uur // 42 decibel // 29 Watt
Niveau 4 // 260 m3/uur // 46 decibel // 40 Watt

Download

Garantie

De geldigheidsduur van uw garantie is 5 jaar vanaf het moment van aankoop. De voorwaarde voor de geldigheid van de garantie is regelmatig onderhoud, zoals aanbevolen door de fabrikant. Bij schade, veroozaakt door het niet naleven van de richtlijnen of het onzorgvuldig omgaan met het apparaat aanvaardt de fabrikant geen aansprakelijkheid. Gedetailleerde informatie over de voorwaarden van de garantie, service en ondersteuning kunt u verkrijgen bij onze partner voor Nederland en België, de Schone Lucht Machine BV. Zij bieden het reinigen en vervangen van het filter volgens de garantievoorwaarden aan.